tirsdag 29. mars 2016

Fjellet kaller....

Påsken har vi tilbragt i fjellet. Vi har vært 40 mil fra Oslo på en hytte med lufting utedo og vann på kanne. Dusjing skjer midt på kjøkkengulvet i en badebalje hvor bror styrer pumpedusjen mens mor vasker minstemann. Hele 8 liter brukte vi på å vaske alle 6!!


Vi har gått flotte turer blandt høye fjell i dype daler. ( Noen V-daler og noen U-daler. Og jeg vet nå hvorfor de heter dette. Har en gutt i 2.klasse og der er dette pensum).

Til sommeren skal Kyrkja bestiges (toppen bak)
 Det går noen pakker med kjeks, en haug brødskiver, masse vann, et par appelsiner og noe sjokolade når vi skal få med oss denne gjengen på turl Spesielt når man skal gå på fjellet hvor det ikke kjøres spor og det går sakte oppover hele veien. (men fort tilbake igjen da).


Ja vi er mange på tur;)

Leirvassbu. 1400 moh. To små på ski og to små i pulk

Etter fem flotte dager på fjellet bar det hjem til Oslo igjen. Og for første gang kjente jeg på en form for panikk da vi kjørte inn i byen. Masse biler, hus tett i tett og masse lyd. På fjellet hørte vi på stillheten. Ungene kommenterte også stillheten mens vi var der.

Nå sitter jeg her og lengter tilbake til fjellet. Til neste periode med ro hvor skuldrene senker seg hjerte  roer seg. Det er ikke lenge til vi drar på tur igjen. Og frem til da skal jeg drømme meg bort i kart, bøker om toppturer og friluftsutstyr. Samt mange turer i flotte Østmarka.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar