torsdag 10. desember 2015

2.søndags i advent konkurransen (litt sent)

Med alt som skjer her hjemme om dagen kommer nå 2.søndag i advent konkurranse.

Det er tid for jul, selskap, penkjoler og pynt. Jeg er ikke noe flink til å stelle neglene mine i hverdagen men til fest prøver jeg med litt neglelakken ihvertfall. ( hvis jeg har tid. Som regel har jeg pyntet alle fire barna og satt dem i bilen. Andreas er på vei ut for han har bare hatt ansvar for seg selv. Så mens han starter bilen løper jeg rundt i strømpebukse for å finne en hårstrikk). 

Jeg har forelsket meg i neglelakken fra deborah lippmann. Den kommer i mange flotte farger og sitter godt. Neglelakken får du blandt annet kjøpt her. 

I dagens konkurransen kan du vinne en neglelakk fra akkurat deborah lippmann.Du kan velge mellom fargene "stairway to heaven" ( lys) eller cleopatra in New York". (Mørk)


                            

For å delta i konkurransen legger du bare igjen en kommentar her på bloggen med hvilken neglelakk du ønsker. Siden det er to lakker trekker jeg to vinnere:) Lykke til. 

5 kommentarer:

  1. Jeg eeeeeelsker neglelakk (men får jo aldri lakket neglene). Jeg ønsker meg begge to... det er jo litt vanskelig da. Men jeg velger Cleopatra.

    SvarSlett
  2. Den lyse, tror jeg :-)

    SvarSlett