onsdag 18. november 2015

Dette tenkte jeg ikke på da vi fikk fire barn...

Jeg har alltid ønsket meg en stor familie. Fire barn er helt perfekt synes jeg og jeg storkoser meg i rollen som mor til mange små.

Men jeg skal innrømme at det er en ting jeg ikke tenkte på før jeg fikk alle mine små. Barn spiser mat og barn har venner som også spiser mat. Vi er nesten aldri 6 stykker til middag ( altså bare vår egen familie). Som regel er vi mellom 7-9 stykker. Det er utrolig koselig med stor stemning rundt matbordet. Ungene forteller vitser og ler. De søler mat og legger genseren i sausen før de forsvinner videre i leken mens jeg plukker spaghetti fra gulvet.

Vi kjøper aldri et brød eller en melk. Her går det i 8 brød og 6 melk. Jeg lager to pakker spaghetti til middag med to pakker karbonadedeig. Det går tre bokser med hakkede tomater og 10 biter med laks. På benket står det et tårn av oppvask.

Men nå ser fremtiden bedre ut. Fra og med i dag har jeg to oppvaskmaskiner på mitt kjøkken og to kjøleskap i huset. Merker at ønskene og drømmene mine har endret seg litt de siste årene.

( og så mange til middag gir meg en grunn til å løpe;)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar