fredag 23. oktober 2015

Nye mål men veldig usikker.

I 2016 er planen å delta på 3-4 løp. Målet er at disse løpene skal være i Oslo/Akershus så ikke hele familien blir påvirket av at jeg skal løpe.

Underlaget blir terreng. For det første er dette mer skånsomt for kroppen min både å trene på men også gjennomføre løp på. For det annet er det morsommere å løpe i terreng.

Til våren blir det Nordmarka skogsmaraton. Dette løpet fikk jeg ikke løpt i år, men jeg tror det er et flott men tøft maraton.

Jeg har også lyst til å løpe Birken men vet ikke om jeg skal velge vanlig birken eller ultrabirken, så må tenke litt der ( og dette løpet er heller ikke i Oslo).

Til høsten blir det Nordmarkstravern. Jeg har alltid hatt lyst til å løpe fra Stryken og inn. Her er jeg også litt usikker på om det blir vanlig travern eller dobbel.

Jeg skal også undersøke noen flere terrengløp. Det blir evt halvmaraton i Køben i september hvis Kirsti vil tilbake, men da må jeg gå for en tid under 1.30 og det vet jeg ikke om jeg orker;)

Så tankene for 2016 er ihvertfall der. Nå gjenstår det seks uker med god trening, både styrke og løping, før desember blir mer eller mindre treningsfri pga operasjon.1 kommentar:

  1. JAAA. Jentetur til Køben. Du kan drikke øl og jeg kan løpe. Jeg skal løpe fort og så kan du rope: KOM SÅ!

    SvarSlett