mandag 21. september 2015

Uten mat og drikke osv.

Mandagen startet med en rolig og deilig mandagsmil. Humøret var på topp og kroppen var lett. Endelig litt medvind igjen.

Denne uken er jeg tilbake med en ny treningsplan som jeg skal følge. Gode økter skal frem i fokus igjen, jeg trives best da.

I tillegg har jeg satt meg et nytt mål for denne uken og tiden fremover: Matpakken min skal ikke være to brødskiver med gulost!!

Jeg er flink til å smøre matpakker til ungene kvelden før. Jeg sender med dem både frukt og grønt, litt brød, noe middagsrester osv. De har ingenting å klage på. Det er viktig at de har en god og næringsrik matpakke med tanke på hvor aktive de er.

Men hva med meg selv? Jeg løper fra kl 6.45 og til kl 21. Jeg trener, jobber, henter, leverer, trener barn, handler mat, tørker opp melk, skifter bleier osv. Noe vil si at jeg har en stressende hverdag. Jeg kaller det et aktivt liv. I det siste har jeg følt meg både slapp og har hatt mye vondt i magen. Ikke rart det når matpakken består av to sure skiver.

Så nå er det fokus på min matpakke også. I dag lagde jeg en kyllingsalat med fetaost, linser og pesto. Gleder meg allerede til lunsj.

Hva pleier du å ha i din matpakke?


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. Det var det også. Pesto og litt fetaost topper det hele:) Hadde med meg det samme i dag. Nyyyyydelig:)

      Slett