fredag 11. september 2015

Tid for løp igjen

Da er det snart tid for halvmaraton i København. På søndag stiller jeg til start sammen med Kirsti og denne turen har vi gleder oss lenge til. For meg er det først og fremst turen som teller. Vi skal bo på hotell, spise god mat, drikke vin og shoppe. Den perfekte oppladning til halvmaraton sa du? På ingen måte. Men jeg kan ikke la et løp på søndag sette en stopper for hele min helg:)

Målet mitt er å løpe under 1.45, noe som for et par uker siden ville vært veldig enkelt. Men de siste ukene har formen vært ekstremt dårlig. Jeg sliter med et brokk, magesmerter og ekstrem trøtthet og skjønner ikke hvor alt dette kommer fra. Så nå er jeg i gang med full sjekk av hele kroppen for å finne ut hva det er som skjer. Idag er formen fin, men alt kan snu til imorgen. Kanskje jeg ikke stiller til start en gang?

Men tur blir det ihvertfall uansett. Dette har vi trent mot lenge.I går ble det kveldstur med mamma. Hun orker ikke løpe så vi gikk heller fort. Men med mange bakker opp og ned så ble det en fin runde.

1 kommentar: