tirsdag 15. september 2015

Målet er nådd

I helgen var det tid for København halvmaraton. Jeg har løpt distansen mange ganger, men aldri deltatt i et løp. Målet mitt var å løpe under 1.45 som var et ganske feigt mål. Jeg visste at jeg kunne bedre enn som så men jeg orket ikke å legge et press på meg.

Løpet var helt fantastisk. Det var stor stemning i løypa, masse folk og mye musikk. Jeg hadde hørt at dette skulle være en rask løype og det var det. Fra start la jeg meg rett bak pacerne som løp med store røde ballonger hvor det stor 1.35. Målet var å holde følge med dem så lenge som mulig uten å ha det for vondt. Og det gikk som planlagt. Jeg løp inn til 1.34, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg hadde ingen store ubehag eller problemer i løpet. Alt var egentlig veldig greit og da begynner jeg jo å tenke om jeg kanskje kunne ha klart en bedre slutttid.

Jeg reiste sammen med Kirsti (og våre menn) og hadde en super helg med god vin, god mat og veldig hyggelig selskap. Kirsti fikk problem med kneet sitt, noe som satte en stopper for hennes løp.Det kan du lese om her. Men hun fullførte på en veldig god tid med tanke på at hun måtte gå 10 km. Hun ga ikke opp og fullførte løpet. Synes det står respekt av sånt jeg! Men vi må derfor tilbake neste år så hun også får løpt denne løypa.

Da er løpesesongen over for min del og det er på tide å sette seg nye mål for 2016. Hmmm..... Jeg må litt i tankeboksen der.
2 kommentarer: