søndag 9. august 2015

Langtur og møte med skogens gull!!

I dag hadde jeg en løpedate med Kirsti. Vi hadde avtalt langtur i dag, et sted mellom 18-20 km. Jeg hadde lyst til å ta henne med på den turen Andreas og jeg tok på tirsdag så det ble en flott tur rundt Elvåga osv. Været var perfekt og det var ikke like glatt i dag. Vi tok en litt annen vei hjem så den totale turen ble på 20 km og det er jo bra med tanke på at vi stiller til start til halvmaraton om noen uker i Køben. En løpedate ihvertfall en gang i uken anbefalles på det sterkeste.Slike langturer er alltid så deilig. Og skogen er helt fantastisk.

Da jeg kom hjem var det bare å få av seg det svette tøyet og over i turtøy for nå skulle hele familien på skogstur med mormor og bestefar. Vi gikk en flott tur fra Sandbakken og til Tømmerholttjern. Det ble både plukket og spist blåbær på denne turen. På veien hjem hørte vi plutselig Arwen som ropte at hun hadde funnet gule bringebær. Den første multen var i boks og det ble en fin liten haug. Vi kunne alle høre oldemor juble.
Nå er jeg klar for den første skikkelige arbeidsuken og selvfølgelig noen treningsøkter.

Og ikke glem konkurransen på bloggen. Siste dagen nå, vinneren trekkes imorgen. Konkurransen finner du her. Like gjerne kkmilas side på facebook,https://www.facebook.com/pages/KK-mila/287044744765437?fref=ts.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar