søndag 2. august 2015

Kom hjem!! ( Jeg ruller mens jeg venter)

I seks uker har jeg vært sammen med mine barn 24/7. De kaller det ferie men jeg vet ikke helt hva jeg skal kalle det.... Vi har kost oss masse men avslappende har det ikke vært. Sånn er det å være på ferie med fire små. Den siste uken har vi alle gått litt på hverandre så på onsdag fikk to barn bli igjen på hytta til farmor. Vi har derfor bare hatt de to minste her hjemme i noen dager og det merkes veldig med to barn mindre.

I går tok mannen med de to minste og dro til farmor for å gi a mor en dag alene så hun fikk jobbet litt. ( skriver på denne boka da vettu). De første timene gikk veldig greit. Så trente jeg. Også var jeg lei. Jeg kjedet meg og la meg derfor tidlig. 

Kom hjem!!!! Noen ganger blir jeg sprø når vi alle er sammen og dere roper på mamma selv om dere sitter på fanget til pappa, men jeg savner dere!! Det er skummelt stille her hjemme og utrolig kjedelig. Livet med fire små passer min energi perfekt!! 
I dag startet jeg dagen kl 6 med til rulling på min foamroller. Fredagens intervall sitter godt i lårene så deilig å rulle det ut. Helt utrolig hvor effektivt dette er. Nå kjennes beina lette ut og jeg er klar for løpedate kl 10 med Kirsti før familien kommer hjem.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar