onsdag 5. august 2015

Jeg tar SATS!!

Da er jeg tilbake som medlem på SATS/Elixia. Jeg jobbet på SATS i mange år, men da senteret mitt ble gjort om til ICON så fortsatte jeg der.

Nå begynner jeg å jobbe på Lambertseter og der ligger det to SATS/Elixia. Det er mye av grunnen til at jeg nå flytter over.

Videre så kjører det ene senteret 3-4 løpetimer per dag. De har timer hvor man kjører bla 4x4, 5x3 og 45x15. I tillegg skal de starte opp med yoga for athletes i september. Det er nok akkurat så mye yoga som jeg kommer til å klare så det passer meg perfekt. På dette senteret har de også barnepass som er et mini Leo´s lekeland. Der skal ungene få kjørt seg. William gråt i går da vi kom dit og det var stengt:)

På det andre senteret har de yoga eller pilates timer hver eneste dag og også på dagtid. Så nå skal jeg bli smidig som en tiger.

I dag ble jeg med på 4x4 som er 4 minutters intervaller med 2 minutter aktiv hvile imellom. Tøft men effektivt. Lokalet et utrolig kult! Tredemøllene står oppover på platåer og instruktøren løper på en mølle foran oss på en bro.  Jeg synes det er vanskelig å pushe meg selv på intervaller ute, men her var det ikke noe problem. For det første har jeg satt farten på forhånd og for det annet motiverer instruktøren mens vi løper. Det blir en samholdfølelse og dette skal vi klare tanke. Kult!!!


Passer meg perfekt!
1 kommentar:

  1. Åh... nå fikk jeg lyst til å starte opp igjen der også.... men ikke til 650 kr!!!

    SvarSlett