mandag 31. august 2015

Jeg har møtt veggen litt

Forrige uke ble en helt grei treningsuke for min del. Jeg hadde tre rolige kortere turer og en langtur. Alle turene var i et rolig,behagelig tempo, altså ingen intervaller.

De to første dagene etter at jeg hadde løpt Østmarka Trail Challenge så følte jeg meg ganske bra. Kroppen var fin og humøret var på topp. Men så skjedde det et eller annet i løpet av mandagen. Jeg ble plutselig ekstremt sulten og utladet. Kroppen ville bare sove og spise. Jeg var litt kvalm og til tider noe svimmel. Dette gjorde jeg også noe frustret, men jeg måtte jo bare lytte til kroppen og hvile når jeg hadde mulighet ( og med fire barn og full jobb er jo ikke det så lett).

Jeg ser at jeg har ingen problemer med å gjennomføre lange og noe tøffe løp. Selve løpet er ikke noe problem. Men det er jo helt klart at med jobb og fire barn så blir ikke tiden før og etter løp alltid like grei. Dagen før løpet var jeg ganske sliten, noe som selvfølgelig ikke er helt optimalt. Og etter et slikt løp så får jeg ikke mye tid til å hente meg inn. Jeg har jo brukt 4 timer av min egentid til å løpe alene og nyte skogens ro så jeg kan ikke akkurat kreve å få hele søndagen for meg selv heller (og jeg vil jo være sammen med familien også).

Forrige helgs løp kostet nok litt mer krefter enn jeg faktisk trodde det hadde gjort. Men nå er jeg litt mer tilbake tror jeg.

I dag ble det en rolig 10 km med fotballbaneintervaller (10x100 meter spurt) bakt inn. Det var tungt og kroppen hang fremdeles ikke med. Så resten av dagen skal jeg spise, spise,spise og drikke. Og dra på jobb selvfølgelig. Satser på at det løsner igjen ganske snart.


1 kommentar:

  1. Huff. Ja du slapper jo kanskje ikke så mye av i ordets rette forstand. Godt vi kan hvile på flyet på vei hjem etter halvmaraton ;)

    SvarSlett