søndag 23. august 2015

I did it!!

I går kom jeg på 2.plass i Østmarka Trail Challenge med tiden 4 timer og 28 minutter. Dette er jeg utrolig fornøyd med. Løypen er på 37 km og det er ikke mange steder det er egnet for løping. Jeg følte meg som en fjellgeit enkelte steder. Et parti langs Børtevann balanserte jeg på store steiner mens jeg hadde en fjellvegg på den ene siden og vannet på den andre. Ikke mulig å holde høy fart der. Det bar over gjerder og ned skrenter. For et kick! Et under at jeg ikke skadet meg. Løypa gikk igjennom myrer (glad jeg ikke hadde valgt penskoene;)  og buskas som var mye høyere enn meg.Skal jeg opp her? (det er faktisk ganske bratt)
Startet gikk fra Skøyen Gård i Enebakk, og etter litt grus bar det rett til skogs. Jeg havnet fort i en gruppe med 4 karer og vi hold følge helt til Vangen. Tempoet var rimelig lavt men det var så trygt å holde seg sammen med disse karene som kunne veien så jeg ville ikke løpe fra dem.

På Vangen kjente jeg at formen var  god denne dagen så jeg bestemte meg for å gi jernet de siste 15 km. Jeg hang meg på to karer som hold et litt høyere tempo og vi løp sammen til det gjensto 6 km. Da satte jeg opp farten litt mer og plutselig var jeg alene. Jeg løp feil en gang og måtte løpe et stykke tilbake, men bortsett fra det gikk turen veldig fint. Jeg er så redd for å møte veggen på slike turer så jeg holder alt for mye igjen. I mitt neste løp skal jeg tørre å holde en høyere fart fra starten.

Det ble ingen skader på denne turen, heldigvis. En humle satte seg fast på leppen min og brant meg skikkelig og det var utrolig vondt, men litt vann dempet det meste.
I dag er formen veldig god. Ingen vondter noen steder, men ekstremt sulten. Jeg spiser ikke noe på langturer så i natt våknet jeg kl 3 og måtte stå opp for å spise.

Jeg gleder meg allerede til neste løp!!

2 kommentarer:

  1. Bra løpt!
    Skulle ikke gitt fra deg førsteplassen!

    SvarSlett
  2. Gratulerer! Imponert over alt du får til! Hadde jeg fått til halvparten så mye (med mine halvparten så mange barn), hadde jeg vært fornøyd😊 Du må bli med på Fjellaløpet i indre Østfold (Eidsberg) den 6/9, www.fjellalopet.no. Distanser for enhver smak og supert terreng.

    SvarSlett