lørdag 1. august 2015

Hvordan lure seg selv til å ta en løpetur.

Enkelte dager er det litt tøft å komme seg ut på løpetur. Men jeg har nå klart å lage meg et system som gjør at jeg lurer meg selv ut på tur. Jeg går i fella hver eneste gang.

Hvis jeg må jogge på kvelden så må dette skje rett etter at ungene har lagt seg. Hvis jeg setter meg på sofaen så er løpet kjørt. På dager hvor motivasjonen er litt lav så begynner jeg allerede kl 18 å lure meg selv til en løpetur som skal skje kl 20.

Mens ungene ser på barnetv så setter jeg frem løpeskoene ved døren, knyter opp lisser, legger frem pulsklokke og hodetelefoner. "Slapp av Stine. Du skal ikke løpe. Dette skal bare ligge her".

Når vi tar kveldsstellet på barna så skifter jeg til løpetøy. "Ikke stress så Stine. Du skal ikke løpe. Men dette er jo deilige klær å gå i uansett".

Så pusses, vaskes og leses det og når alle har fått et kyss på pannen går jeg ned.

Men se der Stine? Der står jo løpeskoene og alt det andre! Og du har på deg løpetøy! Du skal ikke bare ta en liten tur da? 3 km kanskje? Det er jo fort gjort.

Vips er jeg ute. Og da er det jo så deilig. Stille og rolig. Ingen som roper "mamma". Luften er god og jeg senker skuldrene. 3 km blir til 10 og jeg smiler litt for meg selv. Jaggu ble jeg ikke lurt av meg selv nok en gang.
1 kommentar: