onsdag 26. august 2015

Hva? Men da kan du jo ikke logge turen? (På tur uten elektronikk)

I dag gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på ekstremt lenge. Kan ikke huske sist faktisk. Jeg la ut på en joggetur uten elektronikk. Det stemmer. Ingen telefon til å ta bilder med eller som folk kunne nå meg på. Ingen klokke som fortalte meg hvor langt jeg hadde løpt eller hvor fort jeg løp.

Jeg satt hjemme i treningstøy (fordi dette er sykt behagelig og jeg hadde hjemmekontor) og bestemte meg for å løpe. Så da tok jeg på meg løpeskoene og løp. Jeg løp akkurat så langt som jeg følte for og i det tempoet jeg ville. Da jeg ikke gadd mer gikk jeg hjem og tok en dusj.

Så hva synes jeg egentlig om dette? Jeg følte meg ekstremt naken på turen. Samtidig følte jeg meg ekstremt fri. Det var deilig å bare løpe der uten å se på klokkene hele tiden. Eller kjenne trangen til å ta et bilde. Eller sjekke en melding som tikket inn. Eller ta en telefon som ringer.  Så det skal bli flere slike turer i fremtiden. Turer hvor jeg logger helt av. Naken og fri.


1 kommentar:

  1. Det er ganske deilig. Men jeg trives godt med min løsning som stort sett går på å ha mobilen i lomma bak, med nike + som tracker turen, og så sjekker jeg hvordan det gikk når jeg kommer hjem :)

    SvarSlett