fredag 14. august 2015

Den tøffe hviledagen

I dag er det hviledag og for meg er det litt utfordrende. Jeg er meget rastløs og klarer ikke finne roen hvis jeg ikke får tatt meg en løpetur eller styrkeøkt. Men i dag skal det hviles.

Jeg tror ikke at man blir bedre til å løpe ved å løpe masse. Jeg er helt sikker på at restitusjon og god hvile er like viktig. Derfor er denne dagen lagt inn hver eneste uke.

Og idag kjennes det på en måte greit. Det er fredag. Jeg har hatt første uke i ny jobb, løpt 40 km og siste økt i går ga meg sure legger. Så idag planlegger jeg en rolig dag på jobben, kanskje en ettermiddag på sjøen med ungene hvis vi får det til og reker til kvelds.


I går hadde jeg en nydelig joggetur i strålende sol. For dere som er kjent så gikk turen fra Lambertseter- via dovresvingen og ned til sletta-over sletta og inn ved campingen-tilbake i skogen til sporten og over vei-ned solveien-ned furubråten og til Nordstrand bad (hvor jeg kjente på vannet) - opp den ekstremt tunge bakken fra Nordstrand bad og til Sæter - og bort Oberst Rodes vei til jobben igjen.


Jeg vurderer skjegg....
2 kommentarer:

  1. Så fine bilder! Du kan se normal ut også ;)

    SvarSlett
  2. Se normal ut? Du tenker på det skjeggebildet?;)

    SvarSlett