torsdag 6. august 2015

De mørke tankene.

Da jeg fikk Arwen i 2010 fikk jeg en liten smell. Jeg skulle vise verden at det ikke var noe stress med to små barn. Jeg hadde også eksamen  da hun var 14 dager gammel og etter det dro vi på 6 ukers ferie sammen med andre folk. Den sommeren var jeg et stort smil utvendig (selvfølgelig. Jeg hadde jo to små barn. Selvfølgelig var jeg overlykkelig......) Men inne i meg gråt jeg noen små tårer.


Nå har det gått fem år og jeg er for lengst over denne smellen. Jeg har det veldig bra, hverdagen er flott og vi klarer fremdeles å holde oss unna denne tidsklemme. MEN og det er et men her. Jeg kjenner allikevel på denne nedstemtheten nå og da. Jeg er redd noe skal skje med de fire flotte ungene mine. Jeg er redd for å miste Andreas som er min klippe. Jeg er redd sykdom skal rive opp i den store familien min. Jeg kan til tider tenke litt for mange slike mørke tanker som gjør at jeg rett og slett gråter litt.

Trening er viktig for meg for å være i god form. Jeg ønsker å ha en sterk kropp som også fungerer i mange mange år til.

Men trening er også viktig for meg fordi det gjør noe med humøret mitt. Det gjør noe med denne nedstemtheten. Jeg blir glad av å trene. Jeg får kontroll og sortert tanker når jeg har trent.  Jeg føler meg uovervinnelig. Jeg takler alt! Jeg er på toppen av verden.

Så for meg er treningen like viktig for det psykiske som det fysiske. Jeg må være i balanse. I kveld blir det yoga på meg. Langt utenfor min komfortsone men jeg skal bli smidig som en tiger.

foto:@fotobakken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar