torsdag 11. juni 2015

Løpeshorts- hot og not?

Jeg har alltid smilt litt for meg selv når jeg har sett disse løpefolka i småsmå shortser. Men plutselig eide jeg en liten shorts.... Og da måtte jeg jo teste den.

Det var helt utrolig behagelig å løpe med!!! Det kjentes ut som jeg løp naken ( noe jeg har gjort ganske ofte) Jeg har alltid vært en løpetights-jente så dette var langt utenfor min komfortsone:)

Men er det hot eller not? For det er jo det viktigste når man løper;)


4 kommentarer:

 1. Altså...det er veldig lite shorts på bildene dine. Men mye attitude. Attitude er viktig med shorte. Jeg elsker mine shorts. Prøv kompressjonsstrømper du...Det er himmelsk. Og det ser morsomt ut med fargerik shorts og neon strømper.Så heia shorts. Det er som å løpe naken.

  SvarSlett
 2. Jeg brukte forøvrig shorts for første gang på ecotrail. og så eier jeg en hotpants men jeg vet ikke om det er helt innafor enda

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg bruker kompresjonsstrømper men bare under lang tights..... Synes des ser litt rart ut også var det dette skillet da. Jeg skal prøve meg i hotpants imorgen hjem fra jobben. Målet er å bli tutet på minst 3 ganger langst ringveien når jeg løper forbi køen!!!

   Slett