onsdag 10. juni 2015

Himmel på jord!!!

Et kvarter fra Oslogryten ligger den. Skogen! Nesten på alle kanter av oslo ligger denne vakre skogen. Friske trær. Nydelige blomster. Fugler som kvitrer og vakre små tjern.

I dag ble det 22 km rolig tur i min vakre skog. Noe på grusvei, men mest på sti. I dag var kroppen rå! Jeg føler meg udødelig, uovervinnerlig, energisk og sterk der jeg hopper mellom røttene, angriper steinuren og flyr over tømmerstokker. Vannspruten står helt opp til shortsen når jeg løper over plankene som er lagt over små myrhull. Ikke noe musikk på øret. Jeg nyter skogens ro. På dager som dette er det helt magisk! Solen som skinner og vinden som bruser i trærne. Himmel på jord! Uten tvil.


Tok meg tid til en plankeselfie
2 kommentarer:

  1. Hei Stine! Jeg kom over bloggen din for noen måneder siden og har fulgt den siden. Jeg får nesten lyst til å begynne med løping når jeg leser innleggene dine ;) Og så er du jo en glimrende ambassadør for Oslo. Derfor tenkte jeg å be deg om litt Oslo-rådgivning. Min mann og jeg bor i Bergen med to små gutter, og vurderer å flytte til Oslo pga jobb. Og da må vi jo finne ut hvor vi skal slå oss ned. Kanskje kan du skrive litt om det? Bør helst være et område som er barnevennlig og har en ledig barnehageplass eller to, og som i tillegg har boliger som ikke er altfor hårreisende dyre... Vennlig hilsen Berit

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei Berit og tusen takk for hyggelig kommentar. Jeg tenkte faktisk på dette da jeg løp i går og skal skrive et innlegg om min bydel ganske snart. Her er det veldig barnevennlig og supert med skog og mark i nærhet med badevann. Og da kan vi jo også løpe sammen så kommer du i gang med løping;) Så koselig at du leser bloggen min:) Send meg gjerne en mail på stinewarren@gmail.com hvis du lurer på noe.

      Slett