mandag 18. mai 2015

Stillheten skremmer meg....

Nå går jeg inn i siste skikkelige treningsuke før jeg skal roe ned neste uke. Det er bare 12 dager til jeg stiller til start i det norske fjellmaraton. Jeg gleder meg noe helt vanvittig, men nervene kommer nok til uken.

I dag ble det en fin 12 km i et ukjent område. Jeg er på jobb og skal overnatte på Holmen Fjordhotell og fikk derfor et tips om å prøve kyststien ut mot Konglungen. Nydelig vær og flotte stier, men midt inne i skogen så fikk jeg helt panikk. Det gikk stier alle veier, stiene ble smalere og trærne pakket meg inn. Jeg hørte noen puste meg i nakken og følte meg overvåket. Selvfølgelig var det ingen der, men løpeturen blir jo ikke noe koselig. Siden jeg heller ikke visste hvor langt det var ut av skogen så ble jeg litt ekstra stresset. Det var derfor nydelig å treffe skikkelig asfalt igjen. På veien tilbake valgte jeg den gode, asfalterte, traffikerte, forurensede veien fremfor den stille og rolige skogen. Stillheten skremmer meg.

Denne uken er målet å få 4-5 gode turer i beina så jeg kjenner at kroppen fungerer. Jeg vet at formen er god men nå handler det om å bygge selvtillit så hodet også tror at det kan mestre 42 195 meter i 3 grader hvor det starter med å stige 400 høydemeter.....

Imorgen er det en rask 8 km som står på planen før frokost.

2 kommentarer:

 1. Ja det er nok mange (fugler) som puster deg i nakken inne i skogen ;)

  Vi løp rundt nøklevann i går og min app sier 168 høyde meter og naboens sier over 300. Vet du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg vet ikke og har egentlig aldri tenkt på det, men jeg synes 300 høydemeter hørtes fryktelig mye ut....

   Slett