onsdag 13. mai 2015

My dungeon!!

Det første jeg bestemte meg for da vi kjøpte dette huset var at jeg skulle ha meg et treningsrom! Et rom i huset som var til oss voksne. Vi er glade i å trene begge to og for oss er dette viktig. Jeg tror ikke det tok mer enn et par måneder fra vi fikk huset og til rommet vårt var klart.

My dungeon!!! Noen lager lekerom til ungene. Vi lager treningsrom til oss voksne. Ungene har tre soverom og et lego/TV rom som de disponerer. Så det er ikke så syn på dem.

Welcome to my dungeon!!Andreas må nok ta av litt vekter her når han skal kjøre benk...


Vi kjøpte en god ellipsemaskin, en god benk og en del vekter. Vi har også en slynge, stang til å kjøre pull-ups, treningsball og en foamroller. Dvs alt jeg trenger for å virkelig få kjørt meg.

Så her kan jeg enten trene styrke eller se på en serie på Netflix (selvfølgelig har vi TV her) mens jeg står på ellipsemaskinen.

Trening gir mening;)

2 kommentarer:

  1. ...og om dere skulle ha mest lyst til å sykle en dag, så er det bare å komme ned i garasjen til oss og låne rulla�� Hilsen Berit nabo (også firebarnsmor og et godt stykke over gjennomsnittet glad i på trene)

    SvarSlett
    Svar
    1. Er vi naboer? Så kult!! Hvor bor dere? Kanskje du blir med på løpetur en dag? Har vi barn på samme skole? Nei detta var gøy!!

      Slett