tirsdag 19. mai 2015

Lyden av bølgeskvulp og en varm kopp kaffe.

Dagens i dag startet med en 8 km rask tur. Klokken stoppet på 38.15 og det er jeg fornøyd med.
Løping kan fort bli en obsession. Jeg har sovet på hotell i natt og kunne derfor sove lenge i dag, faktisk helt til kl 9 hvis jeg ville. Jeg bestemte meg derfor for å ikke ha på klokke, men heller ta en løpetur hvis jeg våknet i tide. Og våkne i tide det gjorde jeg. Kl 5 sa de melkesprengte puppene god morgen. Ingen baby her så det var jo stas. Jeg fikk da heller ikke sove igjen og gikk over til plan B, løpetur og kaffe på balkongen.

Regnet var med meg på tur men det var egentlig bare litt deilig.Nei sove kan jeg gjøre i graven.Det ble heller litt tid til en kopp kaffe på balkongen til lyden av bølgeskvulp. Ikke ofte jeg får mulighet til å sitte en tidlig morgen og bare nyte stillheten ( ja for denne stillheten er ikke skummel) med en kopp kaffe.

(Jeg har akkurat oppdaget photo booth på macen;)

1 kommentar:

  1. Herlig. Jeg er veldig glad for at jeg slipper melkesprengte pupper. For siste gang. Dèt kommer jeg ikke til å savne. De to siste løpeturene har jeg fokusert på natur og ikke tid og det har vært ganske så deilig. Stoppet og tatt bilder har jeg gjort og. Men det var nesten helt nødvendig etter min lille løpeobsession: torsdag forrige uke skulle jeg under 25 min på 5 k og det gikk jo. Men litt på bekostning av kneet...

    SvarSlett