søndag 17. mai 2015

Hipp hipp hurra for Era 1 år!!!

Hipp hipp hurra for vesle Era Olivia som blir 1 år i dag. Tenk at det allerede er 365 dager siden.... Tiden flyr...Men jeg kommer aldri til å glemme den dagen du ble født.

17.mai 2014!! Jubileum for den norske grunnlov og for to jurister så er jo det litt stas. (ja så nerde er vi). Navnet kunne fort ha blitt Lucy Justicia....( til ære for Lucy Smith for dere som ikke tok den;)

Huset var pyntet til fest. Norske flagg, blomster og lys. Bunader hang klare og huset var vasket og ryddet. Perfekt sted å bli født hvis du spør meg. Midt på stuegulvet en tidlig morgen. Her kommer jeg!!! Denne festen skulle du få med deg. Jeg glemmer ikke Arthurs små føtter som kom tuslende ned trappen. Han så sin mor ligge litt hjelpesløs alene på gulvet og så sitt snitt i å snike til seg en yoghurt. "Du føder, jeg spiser. No big deal mamma".  ( Jeg husket jeg tenkte at han burde ha på seg en smekke for han kunne jo søle.....)

Og jeg glemmer ikke hvor digg det var å nyte 17.mai i en stor seng på ABC-klinikken sammen med deg. Vi fikk med oss alt fra Eidsvoll mens mormor og bestefar måtte ikle de tre andre bunad, servere dem pølser og is og alt annet som hører med.

Gratulerer med dagen lille Era-mor!!!

To timer gammel, men hvis man er født på 17.mai så skal man ha på seg bunad.

1 kommentar:

  1. Haha, så skjønn historie. Tenk å føde hjemme :O Hipp Hurra for Era litt sånn på etterskudd :)

    SvarSlett