fredag 8. mai 2015

Fotoshoot med @fotobakken

I dag hadde jeg en liten fotoshoot med Lars Erik eller @fotobakken som han heter på instagram.

Nå lurer du kanskje på hvorfor jeg hadde det. Har jeg blitt modell? ( det skulle gjort seg....)Skal jeg fronte et eller annet? På ingen måte!!! Jeg liker bare bildene hans så utrolig godt. De stråler masse energi og kraft. Jeg tok derfor kontakt med denne mannen og spurte om han kunne tenke seg å ta bilder av meg og det sa han ja til:) Kult!!!

Jeg trives ikke foran et kamera så dette hadde jeg faktisk gruet meg til i noen dager. Jeg vurderte et sekund om jeg skulle avlyse hele greie men det kan man jo ikke gjør når noen har lagt deg inn i sin kalender. Etter 2 min med Lars Erik så hadde jeg senket skuldrene og synes bare det var skikkelig gøy!!! Han er profesjonell, morsom og rett og slett en likandes kar. Ikke noe grunn til bekymring. Jeg storkoste meg. 2 timer med kun meg i fokus. Kan fort bli høy på seg selv da;)

 Nå gjenstår det jo bare å se om bildene blir noe bra da. Han hadde ikke akkurat det letteste objektet å jobbe med;) Men hvis det bare blir søppel så har han lovet meg en ny fotoshoot.

Hvis du ønsker å få tatt noen flotte bilder så kan du kontakte Lars Erik her. Og noen av bildene hans finner du her. ( Jeg regner med å komme på denne listen ganske snart.....;)

Bildene komme selvfølgelig på bloggen når de er klare.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar