søndag 24. mai 2015

Ecotrail, 18 (19) km i strålende sol!!

I går løp jeg ecotrail sammen med Kirsti. Vi skulle løpe 18 km men det viste seg at det ble nærmere 19 km for vår del. Jaja.

Løpet startet ved Fossum Idrettsanlegg, igjennom skogen langs en elv (Lysaker elven?) ut ved Lysaker og inn langs gangveien til mål ved Operaen. 

Værgudene var med oss! Strålende sol og null vind hele veien. Herlig tur i godt selskap. 

Jeg vet ikke helt hva jeg synes om å løpe trail.... Altså terrengløp liker jeg, men når terreng blir en veldig smal sti hvor det maks er en i bredde og man kommer ca 300 stykker samtidig.... Da blir det heller køgåing. Vi brukte derfor ekstremt lang tid de først 6-7 km. 

Fra Lysaker og inn var det nydelig. Kroppen var i form og dette var en veldig grei gjennomkjøring før neste helgs maraton. Jeg tror nok jeg er en mer asfaltløper/grusveiløper enn stiløper gitt. Poenget med å løpe for meg er jo å skru av hodet for å koble ut hverdagslogistikk, barn som trenger meg osv. Ved trailløping må jeg tenke, fokusere og følge med hele tiden. Jeg blir sliten av sånt jeg;)

Men ecotrail var et godt arrangert løp. Kult med målgang ved sukkerbiten hvor det var god stemning.


1 kommentar:

  1. Helt enig. På sti må man hele tiden følge med. Jeg tror det var den mest utfordrende trail-delen av hele løpet, fra Fossum og inn. I alle fall ut fra hva jeg har lest hos de som har løpt lenger...

    SvarSlett