torsdag 21. mai 2015

Da er grunnlaget lagt! Bare sjarmøretappen igjen...

Da er siste skikkelige treningsøkt for det norske fjellmaratin unnagjort. Det ble en rask 10 km. Nå får jeg ikke gjort så mye mer enn å ta vare på kropp og sjel, noen rolige turer og spise nok mat.

På lørdag skal jeg løpe Ecotrail i Oslo, 18 km sammen med Kirsti. Gleder meg veldig til å stille i et løp nå og dette blir en liten test før neste ukes maraton.

Jeg har en god mengde mil i beina nå. Jeg har nå løpt siden juli og har virkelig hatt fokus på både mengde og kvalitet de siste 6 månedene. Nå får jeg ikke gjort så mye mer enn å syke meg opp. Jeg tror virkelig at jeg er forbi den tøffeste delen. Dag ut og dag inn med 1-3 timers løpeturer alene på asfalt i all slags vær.

Men nå er det snart showtime!! 42195 meter i 3 grader og sol (ifølge yr) sammen med mange andre løpere i flott natur. Gleder meg som en unge på julaften.

Løpet blir nok tungt og jeg kjenner allerede smerten i knærne i bakken ned fra Båtskaret og til Beitostølen. Men hvis jeg kommer meg dit så skal jeg rulle ned bakken hvis det er det som skal til.

Nå er det tid for Ecotrail!! Dette blir gøy!

Men muskler i armene har jeg ikke;)

1 kommentar: