mandag 27. april 2015

Ut på tur, aldri sur!!

Denne helgen hadde vi avtalt med et vennepar at vi skulle sove i telt med alle ungene. Hele uken fulgte vi med på værmeldingen og kunne bare fint innse at det ville bli regn og vind. Avlyse turen var det aldri snakk om. Det er ikke så lett å få to familiers timeplan til å gå opp.

For vår del gjorde været at minstemann ikke fikk bli med. Og greit var det. Det regnet litt, blåste ganske bra og var faktisk veldig kaldt. Men ungene klagde ikke og da kunne ikke vi gjøre det heller. De fem håpefulle som var med løp avgårde med hver sin sekk og var klare for tur. Selv Arthur som straks blir tre bar sekken sin hele veien. ( han hadde nemlig ansvaret for all kjeksen og det ansvaret ga han ikke fra seg)

Det ble hjortegryte til middag. Er du på tur med Ulf så er du på tur med Ulf. Han disker opp skikkelig middag. Det ble lek i hengekøye, tur rundt vannet og en del sjokolade før de fem håpefulle sovnet kl 20.
Alle sov også til kl 7 og da våknet vi opp til nydelig sol. Ulf disket opp pannenkaker, bacon og pølser til frokost samt kaffe selvfølgelig. Fra nå av skal alltid Ulf være med meg på tur! Ikke så viktig med Anna;) Alt i alt en flott tur og ny dato er allerede satt for neste tur. Vi gleder oss:)

Litt hjelp til å tisse


Vannfilter!!! Dette skal jeg kjøpe meg.


Kokken disker opp. Takk for nydelig mat.

Fantastisk å våkne opp til detteIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar