søndag 12. april 2015

Slipp hundene fri! ( og med det mener jeg ungene;)
 Helgen betyr ut i skog og mark for meg og mine. Dette er noe av det beste jeg vet. Jeg kunne tenkt meg å bo i skogen i ukesvis bare for å lytte til stilheten og kjenne på roen. ( så lenge jeg hadde hatt internettdekning da selvfølgelig)

I dag gikk turen til branntårnet ved Bysetra. Dette er ikke en lang tur men veldig morsom. Vi må gå forbi en litt skummel speiderhytte (selve Bysetra). Vi må opp bratte bakker, over et par bekker, over en bro og til slutt klatre tre bratte trapper før vi kan speide ut over hele østmarka. Ja du kan vel egenlig se så langt øye kan rekke.

Ungene blir som hunder når vi åpner bildørene. De bare løper til skogs. Jeg kan nesten høre dem rope "vi er fri, vi er fri".

Litt kjipt å være 2 1/2 her......I skogen finnes det så mange ting å leke med. Pinner blir til sverd, pistoler, tau og laservåpen. Alle små bekker må det kastes stein eller pinner i. 

Idag ble farmor med oss også.


Jeg synes det er dritskummelt på toppen av tårnet. Men utsikten er fantastisk.

Og vi drar aldri på tur uten matpakke og kaffe. Stor stas for store og små. Alle de flotte furuene (jeg visste ikke at det var furu. Svigermor vet sånt;) gjør at det også er fantastisk å klatre der.

William øver på pull-ups;)I skogen blir jeg fri. Jeg finner en ro som jeg ikke finner noe annet sted. Ungene finner en ro. De får lov til å være barn på alle mulige måter. Og i skogen forelsker jeg meg på nytt i min kjære mann. Jeg smiler for meg selv der jeg ser bort på han.  Han bærer et sovende barn i en bæremeis, plukker opp en gjørmete sko som har satt seg fast i en myr mens han vrenger av en møkkete sokk. Han kaster et barn over bekken og leker monster oppover stien.Nå er det bare fem arbeidsdager til neste tur...... Blir du med på tur?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar