mandag 13. april 2015

Når det knirker i beinet tyr jeg til salma!

De to siste dagene har det knirket litt i det ene beinet. Jeg vet ikke helt hva det er men det kjennes ikke helt riktig ut å løpe.Derfor har jeg sykemeldt det ene beinet noe som gjør løping noe vanskelig.  Så i dag ble det bussen på meg til jobb.


Kamuflert med briller for anledningen så ingen skal kjenne igjen frksorlie på bussen....


Av en eller annen grunn kjøper jeg alltid salmalaks når jeg synes litt synd på meg selv. Og når jeg ikke kan løpe blir jeg trist, ergo salma er innafor. (salma er alltid innafor).

I dag lagde jeg speltlomper med philadelphia med gressløksmak, salmalaks, avocado og litt sesamfrø. NYDELIG!!! Arwen liker ikke salmalaks eller avocado, men pakket inn i en lompe likte hun det....


Linselus???


Prøv det!!! Nydelig og enkel lunsj/kvelds som metter lenge og mye bra fett osv;)4 kommentarer:

 1. Så godt :) jeg har pådratt meg langdistansekne. Jeg strikker og spiser ibux.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjipt!!!! Hvor lenge må du ta det rolig??? Jeg tror ikke det knirker så mye i meg nå så jeg skal prøve meg på tur idag😀

   Slett
 2. Hei Stine. Takk for kommentar på bloggen min :) Koselig at du vil følge med videre, jeg kan mens jeg er innom bloggen din legge ved at jeg har nytt innlegg der nå (http://sandefjordsjenta.blogg.no/1428868453_lenge_siden_sist_.html#comment). Håper du tar turen innom! Ellers vil jeg si at du hadde en veldig fin blogg :) Og at det du la ut her nå så utrolig godt ut! Hilsen Mathilde.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mathilde. Jeg skal sjekke ut innlegget ditt. Og takk for at du tok turen til meg. Ja disse lompene er utrolig gode. Prøv dem!

   Slett