lørdag 25. april 2015

Middag fra Adams matkasse


                                                                                                                            Sponset innlegg


Denne uken har vi fått prøve Adams matkasse. Jeg har lenge kjent på stresset ved å planlegger og handle inn hverdagsmiddagene. Det har alt for ofte blitt noe litt for enkelt. Vi har fått prøve barnekassen med fem middager samt en stor fruktkurv. Plutselig har det blitt gøy å lage hverdagsmiddag. Vi er jo en familie bestående av to store og fire små. Jeg har mer enn nok med å lage maten. Utrolig deilig å slippe alt det andre.  Rettene er enkle og består av rene råvarer. Det kan vi like.

Vi fikk levert en stor pakke på mandag. Det var som å få en skattekiste, vi visste jo ikke hva den ville inneholde.

"Torsk, flatbiff, avocado, nudler. Så mye mat det er. Skal vi virkelig spise alt dette i løpet av en uke?"

På mandag ble det pai og på tirsdag lagde jeg en deilig wok bestående av hodekål, gulrøtter, flatbiff og nudler. Det smakte så godt!! Det var også enkelt og vi hadde mer enn nok mat. (var faktisk tre voksne og 4 barn til dette måltidet og jeg hadde med meg rester på jobben dagen etter).

Oppskrifthefte følger med og alle ingrediensene har vi jo fått (bortsett fra basics som salt, pepper og olje) så det er bare gøy å kutte, hakke og steke.

Fruktkurven var også flott. 4 kg av forskjellig frukt som nå bugner i et stort fruktfat. Ikke bare eple og bananer nei som er det jeg alltid ender opp med.

I dag blir det torsk med blomkålpúre, hvitløksstekt brokkoli og søtpotetchips. Hør på det a!!!

Alle Frk. Sørlies lesere får med en fruktkasse på kjøpet uten ekstra kostnader hvis dere bestiller en middagskasse.  Tilbudet gjelder ut april. Bruk rabattkode: K663930 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar