fredag 10. april 2015

Løpedate med mannen mens ungene er i barnehagen

I dag hadde jeg en løpedate med mannen min. Jeg fikk han med på 10 km rundt Nøklevann i strålende sol. Ungene var i barnehagen og det har jeg ikke noe problem å stå for. Noen mener at man burde hente ungene med en eneste gang man har mulighet, men hvorfor det? Det var knallvær. Ungene storkoser seg ute med sykler, sandkasse, klatrestativ og vennene sine. Andreas og jeg får ikke så veldig mange muligheter til å løpe sammen som dette ( ja det er vår egen skyld og vi angrer ikke på det), men når vi plutselig fikk mulighet til å legge ut på tur kl 14 og da hente kl 15 så gjorde vi det.

Andreas klarte seg overraskende bra til å ikke ha løpt på flere år. Han løp hele veien og turte ikke å gå i de bratteste bakkene heller;) Jeg prøver å få han med på Råskinnet i mai men tror det blir vanskelig.

Vi trente mye sammen da vi var studenter og det er noe jeg savner. Når vi får barnevakt så er det ikke fordi jeg vil ut på byen, spise på restaurant eller noe sånt. Jeg vil helst ut på tur med mannen min. Gå på ski, løpe, gå tur eller stikke på Icon. Det er den perfekte date for meg. (jeg er ikke kravstor).Har du prøvd en treningsdate? 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar