torsdag 23. april 2015

Konkurranse: Vinn bambull fra Olaf Tufte!


                                                                                                             Sponset innlegg

Det er ikke å legge skjul på at i Norge så skal du kle på barna dine ull på vinteren hvis du er en god mor. Da får de heller klø seg til blods. Ull skal dem ha!!

Et av mine fire barn har slitt med atopisk hud. Det har til tider vært skikkelig ille og vi har brukt våtbandasjer, kremer, oljebad osv. Jeg har til og med vært på eksemskole i regi av Rikshospitalet. Ull er ikke snill med atopisk hud.


Bambus derimot. Dette er alle atopikeres venn. Olaf Tufte har nå kommet med nydelige produkter i deilig bambull.Bambus er naturlig varmeregulerende akkurat slik som ullen. Den gir varme når det er kaldt og den er svalende når det er varmt. Bambus kan derfor brukes sommer og vinter. Bambus absorberer også 3 ganger så mye fuktighet som bomull, noe som er med på holde deg tørr. Bambull fra Olaf Tufte stjeler ikke bambus fra pandaene så ikke tenk på det. De bruker Moso bambus som dyrkes på gårder. Dette er en annen type enn den padaen spiser:)


Til barn selger de 2-lags undertøy. som du finner her. Det er deilig myk bambus inn mot huden og varm merinoull på utsiden. Dette er med på å gi den beste varme.Akkurat nå er det 25% på alt langt bambullundertøy i nettbutikken.

Alle Frk. Sørlies lesere kan være med i trekningen av et nydelig sett med bambull til barn. Det dere trenger å gjøre for å være med i trekningen er:

1: Gå inn på hjemmesiden til Tufte Wear. Den finner du her.
2: Finn ditt favorittsett til barn (farge)
3: Skriv i kommentarfeltet til dette innlegget hvilken farge og størrelse du ønsker deg.

En heldig vinner trekkes søndag 26.april.

11 kommentarer:

 1. Bente Pihlstrøm23. april 2015 kl. 14:18

  Bambull Gold Fusion str. 116! Dette er nydelige produkter!

  SvarSlett
 2. Dette har jeg sett på lenge du. Digger fargen gold fusion og det passer like godt til max som stella, men det er stella som trenger det mest så da sier jeg str 92

  SvarSlett
 3. Jeg likte godt Gold Fusion! Str. 98 ville vært perfekt til min lille gutt som blir 3 år og barnehagegutt til høsten :)

  SvarSlett
 4. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 5. Gold fusion str 128 til den tøffeste atopikeren jeg kjenner Tobias 4 år.
  Gina

  SvarSlett
 6. Jeg vil være med. Da Kristian på 6 år i hele vinter har vært superplaget av eksem som har både klødd og blødd både i ansikt og på kroppen så krysser jeg fingrene for at han skal få et slikt sett som han kan bruke når det er kaldt ute.

  Så jeg ønsker meg et grått sett i str 134 :)

  SvarSlett
 7. Eksembarn og voksen her i huset digger Bambull. Vi ønsker oss grått sett str 116

  SvarSlett
 8. Gold fusion i str.128! Knallfint! Krysser fingrene! Hilsen marennf a hotmail.com

  SvarSlett
 9. Grått sett i str 140 :)

  bk_bv@hotmail.com

  SvarSlett
 10. Ett grått sett i stl 134 hade vi blivit väldigt glada för här i familjen ��

  SvarSlett