lørdag 18. april 2015

Kjære syklist(er), vi må ta en prat!!

Kjære syklist(er). Vi må ta en prat. Jeg er helt for at vi skal dele. Jeg er helt for at veien er for oss begge. Jeg er helt for at vi skal ta hensyn til hverandre.

MEN:

1: Bestem deg for om du skal være en trafikant eller en fotgjenger. Kombinasjonen kan til tider bli litt farlig og uforutsigbar.

2: Ikke kast tomme energygels o.l over skulderen. Du har tid til å putte søppelen din i lommene selv om du ser aldri så proff ut.

3: Ikke sykl midt i veien når det er en fin sykkelvei på din høyre side.

4: Mulig jeg har misforstått, men når du sykler i sykkelfeltet så skal du sykle i kjøreretningen.

5: Trafikkreglene gjelder for deg! Når jeg har grønt og du har rødt kan jeg kjøre mens du må stoppe.

6: Du har vikeplikt fra høyre. ( hvorfor du velger å bryte denne forundrer meg. Det er faktisk du som blir skadet)

7: Sykling i mørket UTEN lys = ER DU DUM??? Lys er påbudt for meg. Ergo det samme for deg. (Igjen det er du som blir skadet, men jeg synes det er kjipt uansett å kjøre på deg)

8: Ja vi skal dele. Men tre i bredden fra Ytre Enebakk og inn???? Hmmmm..... Ja vi skal dele. Ja vi skal det.....

Sånn.... Det var vel det hele. Nei vent! En ting til...

9: Hvis du kjører i 120 ned fra Sarabråten så sitter jeg nederst i bakken og trer en pinne forsiktig inn i hjulet ditt så du blir kastet helt bort til beverdammen. Du skjønner at det står noen barn i grøftekanten som plukker blomster og disse barna kan finne på å gå rett ut på denne turveien. ( Ja! Jeg vet! Helt håpløst! Barna tror at de kan gå på tur på en turvei på en søndag kl 12.)

Jeg håper at vi kan komme til en enighet her. Kanskje du bare bremser litt?? Jeg skjønner hva du driver med, men disse barna har ikke helt forståelse for midtlivskrise, fet sykkel som en penisforlenger og at du trener til Birken fordi du er en veldig viktig forretningsmann.

Supert!! Da håper jeg at vi kan forsette vårt samarbeid en liten stund til:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar