torsdag 12. mars 2015

Strong is the new skinny!

Jeg vil heller være sterk enn å fokusere på vekten. Endelig klarer jeg hodestående ved å løfte meg opp. Prøv det. Det er faktisk litt tungt;)

For litt over syv år siden giftet jeg meg og det var vel også da jeg var på mitt tynneste. Her om dagen prøvde jeg kjolen min igjen og den passet!!! Stor stas. Men det som er gøy er at jeg nå veier 5 kilo mer enn da jeg giftet meg selv om jeg sånn ca er lik ellers. (litt bredere over hoftene kanskje ja;) Jeg veier like mye nå som det jeg veide et par uker etter at Era ble født. Forskjellen da var at jeg ikke hadde noe muskler i det hele tatt. Jeg er ikke akkurat en muskelbunt nå heller men det er stor forskjell fra i sommer.

Mitt poeng er kast vekten!! Det er ikke en god indikator på om du blir i bedre form, blir sterkere eller mister noen cm der du ønsker. Ta frem et målebånd hvis du er opptatt av å gå ned noen størrelser. Du kan miste mange cm her og der selv om vekter står stille hvis du trener godt! Jeg har mistet 5 cm rundt lårene siden fødselen men veier det samme;)

Strong is the new skinny. Ihvertfall for meg.(foto: Kirsti Wiik)


2 kommentarer:

 1. Bra sagt, er så enig med deg:-) Har aldri veid så mye noen gang som nå, og trener en del, så jeg skylder på økende musklelmasse:-) Vekta er som du sier ingen indikator på om du kommer i bedre form. For meg handler det om, som du sier å klare noe nytt som man har trent på. Knall bra :-)

  Ha en super dag i sola :-)

  Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja ikke sant??? Jeg er så lei alt det maset om vekt.

   Jeg har hatt fri idag og har nytt soldagen med lillemor:)

   Slett