onsdag 11. mars 2015

Jeg vil ikke vil ikke vil ikke!!!!!

Dette er kroppen min som snakker. Klokken er 5.15 og jeg har våknet over en time før jeg egentlig trenger å stå opp. Det første jeg tenker er at i dag orker jeg ikke løpe til jobben. Jeg slumrer til kl 6.30 og tusler ut på badet. Der ligger løpeklærne klare. Sekken er pakket. Hvis jeg ikke løper til jobb så må jeg hoppe i dusjen nå ( med fire småtroll og en mann som også skal stå opp). Evt så kan jeg gå til jobb og dusje der...... Er du meg meg kroppen min? I dag skal vi gå. Er det greit for deg?


Kroppen blir med ned trappen, får i seg litt frokost og blir med ut av døren. Vi begynner å gå. Etter et par minutter spør jeg den om vi skal prøve å bare løpe bittelitte gran. Den blir med på det.
Og vips var vi på jobben 10 km borte i gaten. Kroppen er som en 2-åring i trassalderen. Den vet ikke alltid hva den vil. Men det vet jeg:)

4 kommentarer:

 1. Jeg begynte litt i høst, å trosse 2 års trassen i meg.. og løp litt. Så kom vinteren, og trassen har enda ikke forlatt kroppen :( Men kjenner at det hjelper på, å lese bloggen din!! Du inspirerende firebarnsmor!! I morgen, da! Kjempefin blogg du har fått forresten :-)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Du får si ifra hvis du vil løpe en tur sammen en dag da. Alltid hyggelig å løpe sammen med noen. Og nytt treningstøy er alltid lurt å kjøpe. Det motiverer lett. Jeg kjøper noe nesten hver uke:) Bestem deg for å løpe i 10 min og gi deg etter det hvis du vil. Så øker du de 10 min til 15 min osv:) Og vips så er du der:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk mentor Warren!! I can do 10!! :-D Skal si fra! (når jeg klarer å løpe mer enn 10!!! ;-P) Men jeg begynner i morgen, det har jeg bestemt meg for! ;-)

   Slett
  2. Jeg løper gjerne med deg selv om du ikke klarer 10:) VI kan løpe trapper også. Bare si ifra og god løpetur idag:)

   Slett