søndag 8. mars 2015

I dag løp jeg fysisk den turen jeg psykisk løp i går:)

 I dag løp jeg 32 km på 2 timer og 54 min. Det er 11,5 km i timen og det er jeg utrolig fornøyd med. Planen var å løpe 10 km/t men det ble for sakte.

I dag var en slik dag hvor alt stemte og jeg tror det har mye med min plan å gjøre. I går gikk jeg opp løypen i hodet mitt. (nerd???) Jeg bestemte meg for hvor jeg skulle tilføre litt energi ( ble både sportsdrikk og gel) og jeg visste hvor på turen det ville bli litt tunge bakker. Så da jeg i dag hoppet i skoene (etter tur i skogen med barna) skulle jeg bare gjennomføre planen. Dette hadde jeg jo gjort før (selv om jeg aldri hadde gjort dette før;). Turen gikk faktisk lekende lett. Hvis jeg hadde hatt litt mer sportdrikk med meg så hadde jeg nok løpt lenger for moroskyld, men så var det dette med å begrense seg litt også da......

Til og med musikken stemte i dag!! Det var dog ikke planlagt. På vei opp bakken fra Hauketo og til Mortensrud var det tid for Eye of a Tiger!! Både Alice Cooper og Eminen stemte i akkurat når jeg trengte det.

Turen i dag ga meg en enorm mestringsfølelse!! Og jeg er nå 100% sikker på at jeg skal klare maraton om 3 1/2 mnd:) 90% sitter i hodet og i planen.



Høy på meg selv.

Sulten ja!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar