mandag 2. mars 2015

Hvor blir tiden av?

Jeg trodde aldri jeg skulle bli sånn, men nå står jeg allikevel her og skjønner ikke hvor tiden har blitt av.

Jeg har en skolegutt men det kan jo ikke stemme for jeg fikk jo han for bare noen uker siden. Jeg skjønner jo at han har blitt større med tanke på at jeg har klart å få tre barn til etter det, men allikevel!!

Min nr. 2 blir førskolejente i august. Før jeg får snudd meg har jeg to skolebarn. Nr. 3 skal begynne på storebarnsavdeling om 1 måned. Lille Arthurius. Han som for alltid skal være min lille gutt.

Og Era da. Era, Era, Era. Hun blir jaggu barnehagejente i april hun også. Hva skjedde der? Denne lille blå dotten som jeg fødte sjæl hjemme på stuegulvet skal nå ut i verden på sine to små føtter.

Jeg finner flere rynker og grå hår på meg selv hver eneste dag. Livet fyker forbi. Lever jeg det på den måten jeg ønsker? Hva har jeg lyst til å gjøre? Jeg skal ihvertfall ikke vente med noe som helst for før jeg får snudd meg så er det jul igjen.

Tiden går, det får vi ikke gjort noe med. Men inneholdet bestemmer jeg. Derfor er jeg helt for å gjøre morsomme aktiviteter på en helt vanlig hverdag. Middag kan inntas i skogen og det er lov med popcorn og film på en onsdag ( husker dere ikke onsdagsfilm på TvNorge. De var kvalitet det!)

Hvem er dette tror dere?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar