fredag 27. mars 2015

Hvem koker min kaffe??

På jobben min har vi verdens beste kaffe. Og uansett når jeg går innom personalrommet for å hente meg kaffe så står det rykende fersk kaffe klar. Koppene står pent på linje. Teposene ser ut som et kunstverk der de ligger og alt er på stell. ALLTID!!!


Jeg har lenge undret meg over hvem det er som gjør denne jobben. Jeg er jo ofte her veldig tidlig og henter min første kopp rundt 7.30. Kaffen er da klar!! Dette gjør så mye for min arbeidsdag.


I dag møtte jeg de. Mine helter. De som alltid sørger for at jeg får en super start på min arbeidsdag, men som jeg aldri har møtt. Det er nydelige ungdommer i spesialklassen her som har dette ansvaret. Og er det noen som tar det ansvaret de blir gitt så er det akkurat disse elevene. I dag fortalte jeg dem hvor god jobb de gjør og hvor viktig del deres jobb er for min jobb. De smilene de ga meg gjør at jeg fremdeles smiler her jeg sitter. Jeg er helt sikker på at jeg made their day. Men det gjør de hver eneste dag for meg ved den jobben de gjør. Så tenkt litt på det. Hvem koker din kaffe? Eller lager din lunsj? Eller vasker ditt kontor?
1 kommentar: