lørdag 7. mars 2015

Helgene er en utfordring for meg.....

Jeg er veldig glad i helgen. Hele familien er samlet. Vi har tid til å gå tur i skogen, trene, bake, bygge lego osv. Og jeg får alltid sove lenge. (dvs til 8.15)

Men helgen er også en utfordring for meg. Jeg beveger meg og gjør ting i et tempo, men barna mine lever ikke i det tempo og takk for det. De trenger mer ro. Og etter en uke med skole og barnehage så er det deilig for dem å ikke måtte ut av huset kl 9.

Men jeg finner altså ikke den roen til å sitte ned med en film eller bygge med duplo. Jeg trasker da bare rastløs rundt i huset og rydder bort ting.

Derfor er lørdagmorgen en av mine styrkedag. Jeg får ut litt energi og finner da en ro. Jeg klarer da å senke tempoet resten av dagen. Ungene kan velge om de vil være med eller bli hjemme. Og de ønsker alltid å være med. De vil også trene:)

I dag ble det overkropp så beina ikke blir for tunge til senere løpetur. (William og jeg skal på løpedate senere i dag). Jeg skal klare flere pull-ups før sommeren men dette er ekstremt vanskelig for meg!!!!

Idag ble det eksentriske pullups og det er så tung!!!
Men like blid:)

2 kommentarer:

  1. Spreke deg, nå ble jeg inspirert til å trene litt overkropp. Beina er ekstremt tunge for tiden, kanskje det har noe med litt for mye trappeløp?? Nyt helgen:)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja jeg prøver å få inn to økter med ren overkropptrening i uken. Det blir mye på beina om dagen. Denne helgen skal nytes med mye trening, kanelboller og skogstur med familien. God helg til deg og dine også.

      Slett