torsdag 26. mars 2015

Finn motivasjonen med freshe treningsklær. (Kampanjekode hos sportysara.no)

                                                                                   Innlegget er skrevet i samarbeid med sportysara.no


Det er ikke alltid det kreves så mye for å komme i gang. Litt nytt treningstøy hjelper alltid på. Jeg kjøper meg ofte en nye løpebukse eller en treningstopp fordi jeg da føler meg mer vel når jeg trener. 

Treningstøy av god kvalitet har for meg blitt en nødvendighet. Jeg orker ikke lenger topper som blir klamme eller løpebukser som ikke puster.

For litt siden fikk jeg en løpetopp av merket Odlo. Denne fikk jeg testet ut på lørdag da solen faktisk varmet og jeg ble helt forelsket i denne toppen. Den puster, den er luftig og den kleber seg ikke inntil kroppen. I tillegg er fargen fresh og jeg følte meg akkurat passe feminin i den.

( Dette er da ikke meg for dere som måtte lure. Bildet er lånt fra sportysara.no)


Når det gjelder løpebukser så er jeg ekstremt sær. Disse buksene må ikke hindre min bevegelse, ikke stramme, ikke være klamme, ikke være slappe osv. Jeg skal ikke merke at jeg har den på meg.

Løpebuksene fra Casall dekker alle mine behov ved en løpebukse. Jeg liker også at den støtter litt figuren min;)

Fra og med i dag og tom torsdag 2. april får alle frksorlies lesere 30 % på alle tightsene fra Casall ved å gå inn her  og bruke kampanjekode: FRKSØRLIE.

Så hvis du trenger litt ny motivasjon til å komme i gang eller bare har lyst til å freshe opp treningsgarderoben så er dette en god anledning. Sportysara har rask levering og fri frakt. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar