torsdag 5. mars 2015

Bootcamp i Frognerparken under fullmånen

I går var jeg med på en bootcamp i Frognerparken med 24 andre sprudlende damer. Dette var et event i regi Sportysara som er en nettbutikk med treningsklær for aktive jenter. Sportysara har faktisk fri frakt og inntil 60 dagers bytterett. Vanlige butikker kommer til å dø ut spør du meg. Netthandel har kommet for å bli.

Det var den nydelige PT-Monica som hadde treningen med oss. ( PT-Monica har nå tatt kurs ift mammamagetrening så hvis dere sliter med mammamagen så er dette personen å kontakte. Det skal ihvertfall jeg gjøre nå som navlebrokk er et faktum etter fire barn. Mer om dette i et annet innlegg;)

Så da sto vi der da. Litt kalde, under fullmånen ved den store fontenen i Frognerparken. Alle var litt stille og noen av oss kjente kun hverandre via Instagram.

" Hva heter du?
"Stine".
" Heter du det på instagram?"
" Nei. Jeg er frksorlie"
" Ja deg ja".

Etter en liten oppvarmingsrunde var vi alle varme i kroppen og skravlingen løsnet litt også. PT-Monica dro oss igjennom dagens program. Vi løp trapper, tok utfall, knebøy, push-ups og tl slutt, min "favoritt",burpees.

Vi avsluttet hele økten med bilder, selfies og utdeling av goodiebags. Hvis vi ikke kan dokumentere det på Instagram så har vi ikke vært der.

Jeg hadde allerede 2 mil i kroppen før denne økten og kjente at trappeløpingen var tung. Bootcampen var på alle måter helt topp. Treningseffekten trenger vi ikke diskutere. Men det som for meg allikevel ble det viktigste med hele økten var det sosiale. Rom for latter og skravling. Trening sammen med andre. Møte folk som jeg bare har "møtt" på Instagram. Jeg har faktisk gledet meg til denne kvelden i to uker jeg! Og jeg gleder meg allerede til neste bootcamp med PT-Monica og kanskje mange av de samme damene.

Jeg traff også @maratonmamma og skal nå bruke de neste ukene på å snike alle maratontips ut av henne før mitt første løp som kanskje blir tidligere enn planlagt;)

Nå har jeg kost meg med innholdet fra goodiebaggen.

Takk for en fantastisk kveld.
7 kommentarer:

 1. Du må bli med neste gang!!!! Jeg kan si ifra:)

  SvarSlett
 2. Wow, så utrolig hyggelig å lese:)
  Tusen hjertelig takk for kjempe snille ord. Jeg blir helt rørt kjenner jeg. Takk for din raushet som deler både erfaringer og linker til oss. Du er god. Tusen takk også for din fantastisk sprudlende energi <3 Elsker å ha med bootcampere som ler og smiler og kommer med morsomme kommentarer. Håper virkelig vi ses igjen før sommeren:)

  Klem fra PT Monica

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for meg. Ja jeg gleder meg allerede til neste gang:)

   Slett
 3. Så gøy å bli nevnt i den fine bloggen😘 Jeg bidrar gjerne med løpetips👍

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk Lise. Ja det blir spennende å se hvordan maraton skal gå. Hvor ofte løper du og hvor langt?

   Slett