mandag 16. februar 2015

Hufs meg her og hufs meg der - bakkeintervall med staver

Idag ble det 15 x 110 meter bakkeintervall med staver. Jeg tror dette kalles elgshuf, men uansett så gjorde det vondt. Bakken jeg løp er ganske bratt og den har også en skarp sving. Her stiger det ganske bra og selvfølgelig mister jeg litt av farten min i denne svingen. Jeg løp med mine piggsko siden bakken også var dekket av snø og is. Skikkelig drømmetrening tenker dere nå, men det er akkurat det det er! Kjapt, litt vondt og effektivt.

Stavene gjør også at overkroppen får jobbet litt og jeg merket at skuldrene mine er litt slitne etter all denne hodeståingen de siste dagene.

10 meter før toppen tenkte jeg på hver eneste intervall at nå orker jeg ikke mer, men på veien ned i rolig jogg tenkte jeg at jeg klarer vel et par til. Det er det som er så digg med intervall, man får hentet seg litt inn i pausene.

Og med verdens vakreste utsikt ble dagens trening en drøm. Jeg avsluttet med et par runder på hodet før jeg hoppet i dusjen. TIl middag spiste jeg en gryterett som både luktet og smakte som Norway Cup maten i Ekeberghallen. Lenge leve gode minner.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar